Feedback

Veel gestelde vragen

Moet ik een account aanmaken om gebruik te kunnen maken van de site?
Om jouw studieboeken te zoeken, vinden en te bestellen bij de goedkoopste aanbieder is het niet nodig een account aan te maken. Wil je jouw orderhistory terug kunnen zien, een wishlist aanmaken en price alerts ontvangen voor boeken op je wishlist? Met je account heb je deze en andere handige mogelijkheden tot je beschikking.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
De webwinkels waarmee wij samenwerken bieden verschillende betaalmogelijkheden. Voor je je bestelling plaatst zie je welke betaalmogelijkheden de door jou geselecteerde webwinkel biedt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoe zit het met ruilen en retourneren?
Al onze partners bieden te mogelijkheid om je boeken ter retourneren als je het boek toch niet wilt hebben. Voor de exacte voorwaarden per partner verwijzen we je graag naar de eigen site van de webshop.

Mijn boekenlijst staat er niet bij. Wat nu?
Als je boekenlijst er niet bij staat, maar je weet wel welke boeken je moet hebben, dan kun je ze gewoon vinden door het losse boek te zoeken met onze zoekmachine.

Kan ik ook ebooks zoeken en bestellen?
Bij allestudieboeken.nl kun je natuurlijk ook de prijzen van ebooks vergelijken en ebooks bestellen. Let bij het bestellen van ebooks wel op dat je de juiste editie en versie kiest, want ebooks kan je, eenmaal gedownload, niet meer retourneren. Meer informatie over digitale studieboeken vind je hier.

Met welke aanbieders werkt allestudieboeken.nl?
Allestudieboeken werkt momenteeel met de volgende aanbieders van studieboeken:
Bol.com
Managementboek
Amazon.com
Amazon.de
Amazon.co.uk
TheBookdepository

Krijg ik ook 5% korting bij bestelling van 2 of meer Nederlandstalige voorgeschreven studieboeken?
Als je 2 of meer Nederlandstalige studieboeken bij dezelfde aanbieder bestelt, krijg je gewoon de 5% korting.